Promjena na vrhu tabele 2.CFL…

Fudbaleri Otranta pobjedom nad Lovćenom na pravi način iskoristili su poraz Bokelja od Koma, tako da su preuzeli lidersku poziciju nakon 31. kola 2.CFL.

Ulcinjani su na svom terenu bili ubjedljivi protiv Lovćena (4:1), a trijumf su najavili praktično na startu. Balša Banović pogodio je u četvrtom, dva minuta kasnije Anđelo Rudović, pa je pitanje pobjednika već tada bilo riješeno. Preostala dva gola za Otrant postigao je Halil Muharemović, dok je na drugoj strani precizan jedini bio Andrija Vujičić.

Za to vrijeme, Bokelj je u Kotor ostao šokiran porazom od Koma – 1:0. Tri boda gostima donio je Vladimir Perišić u trećem minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena.

Treće mjesto praktično je obezbijedila Podgorica trijumfom nad Grbljem – 2:1. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu. Domaće je u vođstvo doveo Đorđe Jovičić u šestom minutu igre, da bi u 40. rezultat poravnao Bojan Pavićević. Četiri minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac, koji je iskoristio Balša Mrvaljević.

Iskra je u derbiju začelja bila bolja od Beranama u gostima – 3:2, dok je Igalo sa 2:0 savladalo Internacional u Golubovcima.

Rezultati

Internacional – Igalo 0:2

Podgorica – Grbalj 2:1

Otrant-Olympic – Lovćen 4:1

Berane – Iskra 2:3

Bokelj – Kom 0:1