Takmičarska komisija FSCG odredila je parove završnice kupova za mlađe kategorije.

Na žrijebu u Kući fudbala izvučeni su parovi polufinala Kupa Crne Gore za omladince, Kupa Crne Gore za kadete i Kupa Crne Gore za pionire.

U završnici Kupa za omladince učestvuju Sutjeska Meridianbet, Zeta, Arsenal i Berane. Mečevi polufinala igraju se 2. i 8. juna, a sastaju se Arsenal – Zeta i Sutjeska Meridianbet – Berane. Finale je zakazano za 14. jun na Trening kampu FSCG.

Budućnost, Kom, Budva i Berane igraće u završnici Kupa Crne Gore za kadete. U polufinalnim mečevima (22. maj i 5. juna) sastaju se Berane – Kom i Budućnost – Budva, dok je finale na programu 12. juna na Trening kampu FSCG.

Završnicu Kupa Crne Gore za pionire izborili su Budućnost, Kom, Grbalj i Breznica. Polufinalni dueli igraju se 29. maja i 6. juna, a sastaju se Grbalj – Budućnost i Breznica – Kom. Pobjednik Kupa Crne Gore za pionire biće poznat nakon finala 16. juna.

Nastup u završnicama ovih takmičenja obezbijedili su klubovi osvajači kupova u tim uzrasnim kategorijama u Udruženjima klubova FSCG Sjever i Jug, kao i finalisti tih kupova u Udruženju klubova FSCG Centar.